ΠΡΟΦΙΛ

H εταιρεία Π.Τ. ΤΕΧΝΟΝΕΤ Α.Ε., με δυναμική παρουσία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών τα τελευταία 30 χρόνια, πρωτοπορεί και ηγείται δυναμικά σε έργα ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων και πληροφορικής, καθώς και σε προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.
Οι άρτια καταρτισμένοι Επιστημονικοί μας Συνεργάτες με μεταπτυχιακούς τίτλους, οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί και Τηλεπικοινωνιακοί Τεχνικοί μας, σας προτείνουν ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν στην κατασκευή δικτύων τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρισμού, ύδρευσης και αποχέτευσης. 
Στεγαζόμενη σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο επί της Λεωφόρου Αθηνών, με υπερσύγχρονα συστήματα για τη διαχείριση των πελατών και το σωστό προγραμματισμό των εργασιών, η Π.Τ. ΤΕΧΝΟΝΕΤ Α.Ε. παρέχει πρωτοποριακές, αξιόπιστες υπηρεσίες που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες του Δημοσίου, των ΟΤΑ, των ΔΕΚΟ και των Ιδιωτικών Εταιρειών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Η Π.Τ. ΤΕΧΝΟΝΕΤ Α.Ε. εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων υποδομών δικτύων. Στις παρεχόμενες λύσεις περιλαμβάνονται ο προγραμματισμός, η σχεδίαση, η ανάπτυξη, η προμήθεια εξοπλισμού, ο έλεγχος της εγκατάστασης ή μετεγκατάστασης εξοπλισμού, η λειτουργία καθώς και η εκπαίδευση του προσωπικού που θα διαχειριστεί το έργο. Η υποστήριξη και η εξυπηρέτησή σας αποτελούν στρατηγικό στόχο για όλους εμάς στη Π.Τ. ΤΕΧΝΟΝΕΤ Α.Ε.  γι’ αυτό και εμπλουτίζουμε διαρκώς το εύρος των υπηρεσιών μας, δυναμικά αναπτυσσόμενοι στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής, των αυτοματισμών και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, εξασφαλίζοντας τις εγγυήσεις και τις πιστοποιήσεις για τη δική σας ικανοποίηση, οικονομία και ασφάλεια. 

 

 

Η Π.Τ. ΤΕΧΝΟΝΕΤ Α.Ε. είναι συνεχώς δίπλα στον πελάτη για να τον ενημερώνει για τα νέα συστήματα, τις πρωτοποριακές μεθόδους εφαρμογής και όλα τα νέα προϊόντα που τον διευκολύνουν στις απαιτητικές εγκαταστάσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά. Η οικονομική τεχνική και οργανωτική υποδομή της Π.Τ. ΤΕΧΝΟΝΕΤ Α.Ε. και κυρίως τα εμπειρότατα και πάντα πρόθυμα στελέχη μας, σας προτείνουν τις καταλληλότερες λύσεις για τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα για τις μελέτες και έχοντας ως γνώμονα τον άνθρωπο, τους χώρους του και το περιβάλλον, η Π.Τ. ΤΕΧΝΟΝΕΤ Α.Ε. αποτελεί, σε κάθε σας βήμα, τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας.
Επιπλέον, για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης κάλυψης των αναγκών της αγοράς σε περιόδους αιχμής, η Π.Τ. ΤΕΧΝΟΝΕΤ Α.Ε. υποστηρίζεται από μία έμπειρη και πολυδύναμη ομάδα εργατοτεχνικού προσωπικού 15 έως 25 ατόμων. Η προσήλωση της εταιρείας στην ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, την οδηγούν αναμφίβολα μέσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, με ισχυρό εταιρικό πελατολόγιο που περιλαμβάνει επιχειρηματικούς ομίλους τεράστιου βεληνεκούς αλλά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρουσιάζοντας διαρκώς ανοδική πορεία. η Π.Τ. ΤΕΧΝΟΝΕΤ Α.Ε. διαθέτει βαθειά γνώση της αγοράς τηλεπικοινωνιών, ενώ υλοποιεί συνεχώς φιλικές προς το περιβάλλον επενδύσεις, προσφέροντας στην ελληνική οικονομία και στην απασχόληση.  
Με την έναρξή της στην Ελλάδα πριν από τριάντα χρόνια, η Ανώνυμη Εταιρεία προέκυψε από την μετατροπή της ΤΕΧΝΟΝΕΤ Ο.Ε., η οποία δραστηριοποιείτο στην κατασκευή δικτύων τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρισμού, ύδρευσης και αποχέτευσης. Δίχως να έχει ξεχάσει τις καταβολές της, έκτοτε ειδικεύτηκε στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής, των αυτοματισμών και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Η επιτυχία της στο χώρο των τηλεπικοινωνιακών λύσεων και πληροφορικής απέφερε τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα και σε προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Η πορεία ήταν θεαματικά ανοδική και μέσα σε λίγα χρόνια η Π.Τ. ΤΕΧΝΟΝΕΤ Α.Ε  κατάφερε να αντιπροσωπεύει την ποιοτική λύση στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων υποδομών δικτύων αφού απέσπασε την εμπιστοσύνη μεγάλων πελατών του Δημοσίου, των ΟΤΑ, των ΔΕΚΟ και Ιδιωτικών Εταιρειών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό . Ταυτόχρονα έχει αναλάβει με επιτυχία υπηρεσίες συντήρησης οπτικού δικτύου, μετατόπιση και ενεργοποίηση νέου δικτύου, προμήθεια και συντήρηση λογισμικού διαχείρισης δικτύου, ανάπτυξη δικτύου πρόσβασης νέας γενιάς, κατασκευή δικτύου οπτικών ινών και πολλά άλλα. Στον Τομέα κατασκευής μικροτάφρων, η παγιωμένη παρουσία της πρόσφερε ολοκληρωμένες δυναμικές λύσεις με την υλοποίηση ειδικών κατασκευών στους συνεργάτες που  την εμπιστεύτηκαν. 
Η εταιρία Π.Τ. ΤΕΧΝΟΝΕΤ Α.Ε παρέχει προγραμματισμό, σχεδίαση, ανάπτυξη, προμήθεια εξοπλισμού, έλεγχος της εγκατάστασης ή μετεγκατάστασης εξοπλισμού, η λειτουργία καθώς και η εκπαίδευση του προσωπικού που θα διαχειριστεί το έργο, απαρτιζόμενη από τους πιο έμπειρους τεχνίτες σε όλα τα επίπεδα κατασκευής.